Deep spiritual and universal understanding

Higher Selves - the eternal truth

Deep spiritual and universal understanding


Sjælepartner - Soul mate

Soul mates er et term brugt til at definere en persons perfekte match. Sandheden er, at der eksisterer en række typer af soul mates listet herunder:

 

1) Friendship soul mate: Denne person er ofte din bedste ven i livet. Det er en, du mødte og med det samme vidste, at I to ville blive livslange venner, fordi det allerede føltes som om, at I havde været venner hele ivet.

Det er en person, du kan tale med i timevis, og som ofte forstår dig bedre end dig selv.

 

2) The Wrecking Ball soul mate: Denne type soul mate kommer ind i dit liv med et formål: at ændre dit perspektiv og få dig til at tænke over dit liv og planer.

 

3) The Lover/Affair soul mate: Disse soul mates kommer ind i vores liv for at lære os om noget, som vil være værdifuldt senere i vores liv. De kan være ens første kærlighed eller en passioneret friend-with-benefits.

 

4) Stranger soul mate: En stranger soul mate er en, du typisk møder tilfældigt i et fly, i en bus, til en fest eller i gågaden i byen. Du vil føle, at du med det samme kender denne person, selvom du ikke kan huske hvor fra. Hvis du er typen, der tror på reinkarnation, så kunne denne person være en, som du har mødt i tidligere liv.

 

5) Divine love soul mate: Denne type soul mate, er den, som de fleste mennesker søger efter for, hvis vi er heldige at finde ham/hende, så betyder det ofte, at det er ham/hende vi skal tilbringe resten af livet med.

 

Soul Mates

Soul mates af rawforbeauty.com. I nedenstående link (link 1) finder du henvisningen til billedet.

 

1) http://www.calleenwilder.com/life-lessons/soul-mates/