We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Sorte huller

       Et sort hul er en samling af masse så tæt.at end ikke elektromagnetiske bølger, som lys og radiobølger, kan udsendes fra dens overflade. Sorte huller er objekter, der er blevet presset så meget sammen af tyngdekraften, at de ingenting fylder. De er blevet en singularitet. Sorte huller bliver dannet når en stjerne, der vejer mindst otte gange Solens masse, ender dens liv i en supernova. Dvs. at stjernens kerne kollapser og bliver presset sammen. Kernen er blevet til et sort hul. Sorte huller kan ikke observeres direkte.

Sort hul med lysdimensionerne. [1]

 

 

 


Ormehuller

         Ormehuller, rumtidstunnel eller Einstein-Rosen broer er en hypotetisk egenkab af rumtiden. Ifølge teorien skulle ormehuller være en slags tunneller, hvor man kan rejse gennem rum og tid.  I astrofysik er ormehuller en struktur i rumtiden, der forbinder to vidt adskilte områder af universet eller broer mellem universer. Ormehuller er mulige løsninger til Einsteins feltligninger i den almene relativitetsteori. Ormehuller gør det teoretisk muligt at rejse til fjerne dele af universet med overlyshastighed og kan tillade rejser tilbage i tiden. Man rejse gennem ormehuller til højere lysdimensioner. Ormehuller skal ifølge teorien opstå spontant (fra det ene øjeblik til det andet). De har det dog med at forsvinde igen efter kort tid. Derfor diskuteres det, at ormehuller skal stabiliseres ved brug af det, man kalder negativ energi, som er en slags fravær af energi. Negativ energi er en tilstand, hvor der er mindre energi, end det tomme rum. Hvis negativ energi blev placeret i et ormehul, ville det tvinge ormehullet til at holde sig åbent.

     

Ovenover ses et billede af et ormehul. I nedenstående link (link 1) finder du henvisningen til billedet. [1]

 

Sandhedsvidens siger, at et sort hul er indgangen af et ormehul, og et hvidt hul er udgangen af et ormehul. Sandhedsviden siger, at ormehuller er broer mellem to forskellige punkter i universet men også broer mellem universer. Dvs. at det er muligt at rejse fra et punkt til et andet i et univers men samtidig også muligt at rejse fra et univers til et andet. Mennesker kan forlade et univers til et andet. Dette kræver dog, at mennesket er steget så meget i bevisthed, at vi har lagt vores egomørke bag os. Vi skal være helt ”rene”, før vi kan rejse igennem til et andet univers. Man kan spørge, hvorfor det er vigtigt at kunne rejse fra et punkt i et univers til et andet eller fra et univers til et andet.

Forestil dig at mennesker bliver truet af en naturkatastrofe. Solen er ved at brænde ud. Dvs. at den bliver pustet op og forøger sin størrelser således, at Merkur, Venus og Jorden bliver opslugt af den. Dette er en dødtrussel for menneskeheden. Det vil derfor være en fordel for mennesker at kunne rejse gennem et ormehul til en anden planet et andet sted i universet, og fortsætte vores liv der. Et andet scenrarie er, at vores univers går mod sin slutning. Det vil derfor være en fordel for en civilisation at rejse til et andet univers, og fortsætte livet der.

Ormehuller er meget vigtige for civilisationer. De tillader civilisationers overlevelse, idet civilisationer kan rejse igennem et stabilt ormehul af neagtiv energi til et sted i universet, hvor der er stabilt og trygt.

 

 

 


Hvide huller

          Hvide huller er en matematisk løsning på ligninger i Einsteins almene relativitetsteori. Matematisk set kan hvide huller opfattes som et sort hul, hvor tiden går baglæns. Hvide huller er en hypotetisk region i rumtiden, som man ikke kan komme igennem. Hvide huller, modsat sorte huller, er objekter der udsender lys og radiobølger. Hvide huller er stadig hypotetiske, da de ikke er blevet påvist direkte, men i matematikkens verden eksisterer de.

      Ovenstående repræsenterer et hvidt huller. I nedenstående link (link 1) finder du henvisningen til billedet.

Credit:

http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2009/361/0/f/White_Hole_by_ZuluSplitter.jpg

 

 

1) https://brownspaceman.com/white-holes/