We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Engle

Engle er sjæle, der kun opholder sig i lysets dimensioner (som sjældent inkarnerer ”herinde” i universet kun som ekstra lyshjælpere, når der virkelig er opstået nød).

Mit eget (mere moderne) ord for engle er; Højeredimensionelle kærlighedslys-sjælevæsener.

 

Engle er lysvæsner, de afspejler perfekt kærlighed og intelligens. [...]. Alle væsner – såvel mennesker som engle – skal udvikle sig til medskabere af Universet. Vi gør det på hver vores måde

(fra bogen ”Devaer – naturåndernes og englenes verden” af Eskild Tjave)

 

Engle eksisterer i religioner som kristendom og islam. Engle har åbenbaret sig for profeter og mennesksønnen, men åbenbarer sig stadig over for mennesker idag. Mennesker beretter om det samme idag. Enkelte fortæller, hvordan engle har vist sig for dem, og enkelte personer kan endda se engle. En af disse personer er Kyle Gray også kaldet Englehviskeren fra Skotland. Kyle Gray har set engle, siden han var dreng. Han holder idag foredrag om og underviser i englekort. En anden person som også kan se engle hedder Lorna Byrne. Hun har også set engle, siden hun var en lille pige. Begge to har skrevet bøger om deres oplevelser med engle. Eksempler på bøger af Kyle Gray er Tilgivelsens vinger (2017), Spørg dine engle (2017) og Light Warrior (2017), og bøger af Lorna Byrne er, som eksempel Kærlighed fra himlen (2016) og Englene er overalt (2018). 

 

Menneskene har kontakt med englene på mange mange måder, for det meste uerkendt af menneske. [...]. Engle samarbejder med mennesker på mange måder. Mennesket vil åbne sig mere og mere for bevidst samarbejde med englene

(fra bogen ”Devaer – naturåndernes og englenes verden” af Eskild Tjave)

 

Det er utroligt, at engle viser sig for mennesker, men hvordan ser engle ud, og hvordan beskytter de os mennesker?

Engle eksisterer i en højere dimension end os. De eksisterer i dimensionerne 4-9.

 

Englene er vores energitranformatorer/kraftstationer. De tiltrækkes af menneskets energier, når mennesket er rettet mod højere mål

(fra bogen ”Devaer – naturåndernes og englenes verden” af Eskild Tjave)

 

Et andet ord for engle er lysvæsener, men da engle er det mest kendte ord for disse lysvæsener, bliver ordet også brugt på denne blog. Engle er smukke væsener. De beskrives som kærlige, beskyttende og lysende.

 

De fleste engle, som personer har rapporteret om har vinger. Men hvad symboliserer vingerne egentligt? Vingerne kan symbolisere flere ting:

 

1)     Vingerne kan symbolisere lethed. Lethed i den forståelse af, at engle eksisterer i en lettere dimension end os. De eksisterer i en dimension, som ikke er kødlig ligesom tredje dimension er tung og kødelig.

 

2)     Vingerne kan symbolisere englenes evne til at bevæge sig frit i rum og tid. Altså bevæge sig ved via tankens kraft.

 

3)     Vingerne kan symbolisere tryghed, idet engle kan svøbe deres vinger om os mennesker, som beskyttelse mod alt ondt.

 

        Vingerne kan symbolisere, hvordan englenes hjerte chakra stråler ud "bag" dem.

 

Engle observeret uden vinger er stadig lysvæsener, idet de netop eksisterer i en højere dimension end os. Idet de eksisterer i en højere dimension, betyder det også, at de har stor visdom om livet og naturen. Engle er sendt som budbringere og beskyttere fra Virkelighedsmenneskerne. Engle er sjæle, der har påtaget sig den opgave at beskytte kødlige tre dimensionelle mennesker. Så et erstatningsord for engle er derfor højere dimensionelle lysvæsener.

 

Englene tiltrækkes af kærlighedsenergier, jo renere kærlighed jo mere tiltrækkes engle med høj energi

(fra bogen ”Devaer – naturåndernes og englenes verden” af Eskild Tjave)

 

Engle kan påkaldes altid via bøn eller meditation. Herved giver de os energi og beskyttelse til at klare, hvad vi nu har sat os for mål.

 

Englene kanaliserer på baggrund af vores meditationer og vores bøn om hjælp de rette energier, svarende til hvad vi arbejder med. Energiformerne udviklet sig hele tiden, idet der efterhånden bliver opbygget høje energier

(fra bogen ”Devaer – naturåndernes og englenes verden” af Eskild Tjave)

 

Alle mennesker har en, eller flere, skytsengle som beskytter os og vogter over os både dag og nat. Disse skytsengle er sjæle i en højere lysdimensioner, som er udsendt fra/af Virkelighedsmenneskerne.

Hos engle eksisterer kun lys og varme. De er rene lyssjæle, som har til opgave at elske mennesker og beksytte os. De er i sandheden lyse, rene, vise, og kærlige lysvæsener.

 

Englenes verden er lysets og glædens verden.”

(fra ”Devaer – naturåndernes og englenes verden af Eskild Tjave)

 

Jeg vil (herunder) tilføje links til bøger af Kyle Gray og Lorna Byrne, som du kan købe online eller i forhandlernes egen bogbutik.

 

Lorna Byrne

Englene er overalt: https://www.saxo.com/dk/englene-er-overalt_lorna-byrne_haeftet_9788702253771

 

Kærlighed fra himlen: https://www.saxo.com/dk/kaerlighed-fra-himlen_lorna-byrne_haeftet_9788702205800

 

Kyle Gray

Light Warrior: https://www.saxo.com/dk/light-warrior_kyle-gray_paperback_9781401953478

 

Spørg dine engle: https://www.psykeogsjael.dk/shop/liv/gray--kyle-spoerg-dine-engle

 

Tilgivelsens vinger: https://www.saxo.com/dk/tilgivelsens-vinger_kyle-gray_haeftet_9788702205794