Deep spiritual and universal understanding

Higher Selves - the eternal truth

Deep spiritual and universal understanding


Dualitetsbegrebet

I Evighedstilstanden har vores Virkelighedsmennesker ikke noget køn. De er intetskønsmennesker. De er hverken mand eller kvinde. De er bare.

Hvorfor eksisterer dualitetsbegrebet ikke i Evighedstilstanden? Hvis lighed skal eksisterer i Evighedstilstanden, må der ikke findes nogle modsætninger overhovedet, som der gør det i universet. I universet eksisterer der mange dualiteter såsom mand/kvinde, lys/mørke, høj/lav, tyk/tynd, godt/ondt, glad/sur , usund/sund, falden sjæl/lysvæsen. Vores univers består af dualiteter. Selve ordet `individuel` har endda ordet `duel`` i sig. Enten er du mand eller kvinde (hermafroditter findes grundet mutation i den genetiske sekvens, men princippet er stadig valid). Det dualistiske univers hjælper os i beslutningstagen.(Virkelighedsmenneskerne har hjulpet dem selv, eftersom det var dem, der planlagde universet). Du kan vælge at være en god person, eller du kan vælge at være en dårlig person. Du kan vælge at følge lyset eller lade mørket overtage dig. For at vi kan vælge lyset side, var vi nød til at skabe mørket (dualiteten) for at være i stand til at skelne mellem f.eks. lys og mørke og derefter tage beslutningen om, hvad vi vil følge. Hvis vi alle vælger at følge lyset, vil processen for at vise kærlighed på det højeste niveau muligt i universet speede op.

Dualitetsbegrebet er virkeligt i universet, men ikke virkeligt i Evighedstilstanden. Kun skabte universer kan indeholde dualiteter. Dette betyder ikke, at alle universer har dualiteter, men sandheden er, at det har vores. Andre universer indeholder måske andre former for dualiteter, som vi kødlige mennesker ikke kender til, men det gør vores Virkelighedsmennesker.  

http://evergreeneaston.org/wp-content/uploads/2016/04/YinYang.png

Ovenstående billede viser Yin og Yang, som repræsenterer en dualitet. I nedenstående link (link 1) finder du henvisningen til billedet.

 

 

1) http://evergreeneaston.org/wp-content/uploads/2016/04/YinYang.png