We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Igangværende bogprojekter: Digtsamling

Siden mine slut-teenage år har jeg haft en stor passion for poesi og forfatterskab. Jeg har gennem tiden skrevet mange digte (desværre er mange af dem gået tabt), men dem jeg har skrevet ned kan findes på denne blog under hovedmenuen `Egne værker` og derefter undermenuen `Digte`.

 

Digtenes kontekst

Jeg har bl.a. skrevet digte om:

1) Fantasi og sci-fi.

2) Kærlighed.

3) Depression og mørke tanker.

4) Eksistentielle tanker.

 

Jeg har aldrig læst mine digte op før (eller fortalt andre om dem), da jeg var bange for at blive dømt som håbløs romantiker eller selvdestruktiv negativ tænker. Jeg har dog med tiden fundet ud af, at digte kan være et redskab til at udtrykke følelser og tanker på, hvis ikke man er i stand til at udtrykke dem verbalt (med ord) eller non-verbalt (med kropssprog).

At skrive digte er også en måde at udtrykke sine kreative og imaginære evner.

Jeg kender ikke mange som skriver digte, og dem jeg kender som gør, deres digte har jeg aldrig læst. Jeg har kun læst digte på nettet og i skønlitterære bøger i folkeskolen og på gymnasiet i fagene dansk og engelsk.

 

Spoken Word

Udover digte har jeg udviklet en passion for `Spoken Word` også kaldet `Performance Poesi`. Spoken word/Performance Poesi er at læse digte og/eller tekster op eventuelt med musik eller billed,- og videokunst.

Selv har jeg ikke skrevet (eller performet) spoken word, men på Facebook og Twitter følger jeg den amerikanske poet Sarah Kay. I nedenstående links (links 1 og 2) henviser jeg til TED Talks, hvor Sarah Kay har optrådt med enkelte spoken word værker.

 

Formål med mine digte

Med inspiration fra storslåede digtere (både professionelle og amatører, kendte og anonyme) har jeg en drøm om, at konstruere en digtsamling med digte, som jeg selv har skrevet om både det gode og det onde, det lyse og det mørke og det klare og det dunkle.

Dette er et større igangværende projekt. For mit vedkommende dukker digte op ud af det blå i mit hoved, og jeg kan i løbet af kort tid konstruere et digt, da sætninger kommer naturligt til mig. Modsat, hvis jeg bliver presset med at skrive et digt her og nu, så falder kvaliteten af mine digte. Derfor kan det tage mange måneder (måske år), før jeg får en digtsamling, som jeg synes er værd at udgive.

 

Links til Ted Talks af Sarah Kay

1) https://www.ted.com/talks/sarah_kay_how_many_lives_can_you_live

- (Sarah Kay, maj 2011).

 

2) https://www.ted.com/talks/sarah_kay_if_i_should_have_a_daughter

- (Sarah Kay, marts 2011).


Igangværende bogprojekter: Sci-fi fantasy roman

I knap tre år (med mellemrum) har jeg arbejdet med en sci-fi fantasy roman. Romanen omhandler en dreng, som er træt af de samme hverdagsrutiner, som eksisterer i sit liv. Verion på 17 år ønsker blot at gå på opdagelse i den store verden, hvor trolmænd, hekse, drager, trolde, havfruer og andre mystiske væsener befinder sig i alle verdens hjørner. Fra det kolde nord til det krigeriske syd.

På sin opdagelsestur støder Verion ind i forskellige væsener (både menneskelige og udenjordiske). Samtidig skal Verion, i fællesskab og på egen hånd, løse forskellige problematikker, som opstår på hans rejse.

Fantasy, sci-fi romanen drager paraleller fra inspirationskilder såsom:

 

1) "Hobitten" af J.R.R. Tolkien.

2) "Ringenes Herre (1, 2, og 3)" af J.R. R. Tolkien.

3) "Game of Thrones (A Song of Ice and Fire)" af G. R. R. Martin.

4) "Red Queen" af Victoria Aveyard.

5) "Fantastiske skabninger og hvor de findes" af J. K. Rowling.

 

Når skrivelysten falder over mig, konstruerer jeg mind-maps og brainstormer for således, at udvikle kreative ideer til skabelse af nye karaktere, væsener og begivenheder til romanens forløb.

Er min kreative tænkning gået i stå, indhenter jeg inspiration fra appen Pinterest. Denne app tillader, at oprette "tavler" (kan forståes som mapper) og gemmer billeder fra søgeordene, som du har søgt på. Nedenunder finder du et link til Pinterests online website (link 1).

Af andre apps bruger jeg også Tumblr. Nedenunder finder du et link til Tumblrs online website (link 2).

 

Jeg finder ikke kun inspiration fra andre fantasy, sci-fi romaner og apps, men jeg finder også inspiration i naturen. Alt fra baskende sommerfugle til dykkende hvaler kan være med til at udvikle min kreativitet til skabelsen af nye væsener og landskaber i min roman.

 

1) https://www.pinterest.dk/

2) https://www.tumblr.com/login


Igangværende bogprojekter: Det nye perspektiv

"Det nye perspektiv" er en bog, som omhandler videnskab, religion og spiritualitet. For at være mere præcis, så har bogen sit fundament og oprindelse i Gudselverne (som er bloggens centrale hovedtema).

I bogen beskrives Gudselvernes multidimensionalitet og umådelige kærlig til sig selv og hinanden i ligeværdighed. Bogen beskriver, hvordan Gudselverne har skabt universer, og hvilken rejse sjælen er på i en menneskekrop (menneskekroppen er blot en rustning for sjælen).

Hovedtemaet i bogen er kærlighed i alle dens nuancer, som har sin oprindelighed i Evighedstilstanden, hvor Gudselverne eksisterer i samhørighed med hinanden i et uendeligt antal.

Bogen prøver at lære om "det nye Gudsbillede", som er det billede, at Gudselverne (altså hvert enkelte menneskes oprindelig Jeg) i fællesskab har skabt universer med evig kærlig kodet tankeenergi.

Bogen forklarer, og fokuserer på, hvad galaksers rotation har med superstrenge at gøre (for nærmere forklaring på dette klik på menuerne på bloggen øverst og gå på opdagelse).

Gudselvernes eksistens (hele deres (vores) individualitet, legeme og fælleshed) er fundamentet for forståelsen af, og svarene på, eksistentielle spørgsmål, som mennesker har stillet sig selv siden tidernes morgen. Disse spørgsmål stilles af den kødlige hjerne, men kigger man indad (ind til sjælen), så finder man svarerne, idet sjælen "ude fra" har Sandhedsviden med direkte fra sit Gudselv (husk at sjælen er en hologramkopi af det oprindelige Gudselv, som vi alle har). 

Det er vigtigt at understrege, og jeg kan ikke gøre det nok, at denne blog ikke er ude på, at "konventere" dig til en ny religion. Dette kan faktisk heller ikke lade sig gøre, idet Sandhedsviden er, som ordet siger, en viden og ikke en religion. Det er ikke et reglement eller en styreform. Det er en viden, som kommer fra sjælen, som igen kommer direkte fra dit Gudselv. På en måde kan man sige, at sjælen skal "genopdage" sig/sit Selv. Altså genopdage den viden, at den er evig og kærlig i sit oprindelige ophavssted; Evighedstilstanden.

 

Jeg håber, at bloggen fanger din interesse eller i så fald, at enkelte (eller flere) ord og sætninger vil sætte frø i dit hjerte og give dig styrke, hvor du er svag, håb, hvor du er håbløs, glæde, hvor du er ked af det, og kærlighed, hvor du har følt svigt eller smerte.

 

Føler du for det, så føl dig endelig velkommen til at tage kontakt til mig. Mine kontaktinformationer finder du i en af de ovenstående menuer, som hedder `Kontaktinfo` (denne menu ses øverst i højre hjørne).