We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Hvad er sjælen, og hvor stammer den fra?

Kort baggrund

I mange tusinde år blandt mange forskellige religioner er der blevet  snakket og debateret om, hvad sjælen er. Der er givet mange forskellige bud på, hvad sjælen er. Denne blog vil dog give dig en større forståelse af, hvad sjælen er, og hvor den stammer fra.

 

Vigtig forforståelse

Beskrevet under menuen `Gudselver` introduceres hvem og hvad Gudselverne er. Ydermere gives der en kort forklaring på, hvad/hvem sjælen er, og hvor den kommer fra. I dette blogindlæg vil jeg uddybe sjælstemaet, og give dig en uddybende forståelse af sjælsstørrelsen.

 

Sjælen - et hologramkopi

En sjæl kan beskrives som en slags hologramkopi af dit oprindelige og autentiske Gudselv.

Forestil dig at dit Gudselv har "scannet sig selv", og denne "scanningskopi" er, hvad vi kalder sjælen. 

Du kan også forestille dig, at dit Gudselv "ser sig selv i et spejl" (dette er ikke muligt, idet der ikke eksisterer spejle i Evighedstilstanden, da dette ikke er nødvendigt for vores Gudselver, idet de ved, dybt i dem, hvem og hvad de er). Det spejlbillede af dit Gudselv kan forståes, som sjælen. Altså en tro kopi af dit oprindelige Gudselv.

Idet sjælen er en tro hologramkopi af dit oprindelige og autentiske Gudselv, er sjælen derfor også lig med dit Gudselv, så længe sjælen befinder sig i Evighedstilstanden og i Sjælsdimensionen (se definition på Evighedstilstanden og Sjælsdimensionen under hovedmenuen `Inspiration` og vælg derefter undermenuen `Definitioner`). 

Sjælsoprindelse

Sjælen stammer og har oprindelse direkte fra dit autentiske Gudselv i Evighedstilstanden. Ved at lytte til din sjæl - føle og mærke den - får du direkte kontakt til dit Gudselv. Du kan beskrive sjælen, som en slags "kanal"/"tunnel"/"bro"/"portal", som fører dig direkte "tilbage" til dit autentiske virkelige Gudselv. Man kan kalde sjælen for en slags indre knower (en der kender dig, og har alle svarene på hvem du er, og hvad du er i stand til. Når du kender kenderen, så har du den komplette forståelse af dig selv).

Hvad/Hvem er sjælen?

Du har fået præsentation over sjælens oprindelse. Dette viderbringer os til en grov overordnet tematiseret liste over, hvad sjælen er (se punkterne nedenunder):

 

1) Sjælen er 100 % kærlighed.

2) Sjælen er 100 % lys.

3) Sjælen er 100 % viden og visdom.

4) Sjælen er 100 % empatisk.

5) Sjælen er 100 % healende.

6) Sjælen er 100 % højdimensionel.

Konklusionen er simpel: Din sjæl er alt det gode, pæne, lyse, rene, da den oprindelighed har udgangspunkt i/fra dit Gudselv som er alt ovenstående og mere til. Ønsker du at læse mere om Gudselverne vil jeg henvise dig til hovedmenuen `Gudselverne` med adskillige blogindlæg, som beskriver Gudselverne i dybden.

Listen af positive, rene, lyse og perfekte tilstande kan du prøve selv at nedskrive. Måske har du dine egne ord til at beskrive sjælens smukke tilstand?

 

Sjælsprøvelsen - Et farligt udfald

Så snart sjælen "sendes ind" i universet kan sjælen glemme, hvor den oprindeligt kommer fra, idet universet er fyldt med begrænsninger og forhindringer for sjælen.

Sjæle der "glemmer", hvor de kommer fra kaldes Erfaringssjæle. Disse sjæle skal igennem en inkarnation (eller multiple inkarnationer) for at finde tilbage deres oprindelige sandhed, nemlig at de er og oprindeligt stammer fra ren kærlighed i Evighedstilstanden.

 

Faldne sjæle

Det er ikke en nem opgave for sjælen at huske, hvor den kommer fra, og det hænder, at enkelte sjæle "falder" så lavt, at de begiver sig rundt i de usunde bevidsthedslag (se menuen `Andet viden` og klik på `Bevidsthedslag` for at læse mere om usunde bevidsthedslag). Disse sjæle er meget svære at "løfte" op i lyset igen, simpelthen fordi, de har tab og mistet" så meget af deres oprindelige selv.

Hvordan kan du hjælpe en falden sjæl?

Det der kan foretages, med faldne sjæle er konstant at minde dem om, hvem de er, og hvor de kommer fra og derpå håbe på, at man får sået et frø i deres inderste kerne, som med tiden vil vokse sig til en større sandhed, således at sjælen finder sin vej tilbage til lyset og kærligheden.

 

Hvad kan du selv gøre for at finde svar fra sjælen?

Mangler du svar på spørgsmål, eller har du brug for guddommelig vished og inspiration dyk da ind i dit indre og føl og mærk din sjæl. Din sjæl har alle svar på alle de spørgsmål, som du søger svar på. Sjælen har viden og vished med "ude fra" ("ude fra" dit autentiske Gudselv). Sjælen er af dit Gudselvs "kød og blod". Sjælen har de svar, viden og visdom, som vi alle skal bruge for at befærdige os i et begrænset tredimensionelt univers. Sjælen er din åndelige guide gennem hele livet.

Det er derfor meget vigtigt ikke at undertrykke, når sjælen giver dig svar eller guddommelig guidance.

Undertrykkelse af sjælen kan medføre, at ego/over-Jeg (materie/kødlige hjerne) overtager, og sandsynligheden for at falde i usunde bevidsthedslag er derfor forøget.