We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Sjælsøvelser

Selvom jeg ikke selv er uddannet holistisk behandler (healer, clairvoyant, sjælsskriver, englekortstyder eller andet), har jeg gennem tiden selv set, hørt og prøvet holistiske behandlingsformer eller alternative behandlinger.

Jeg har selv prøvet at få foretaget en clairvoyancesession og ydermere, har jeg fået tegnet min helt egen sjælstegning (som jeg er meget glad for).

Min mor og moster og deres veninder har deltaget i klangterapi og selv prøvet at udøve dette.

Derudover findes der et utal af alternative behandlere (og behandlingsformer) på internettet. Hvis man søger en alternativ behandler, skal man være meget opmærksom på vedkommendes kvalifikationer og uddannelsesbaggrund (da der eksisterer mange fupmagere).

På Facebook og Twitter følger jeg selv enkelte behandlere og foredragsholdere bl.a.

1) Lorna Byrne.

2) Kyle Gray.

3) Loona Magdelena.

 

På Facebook er jeg også medlem i gruppen `Det Spirituele Netværk`, hvor behandlere tilbyder alt fra tankeltfeltsterapi til fjernhealing og foredrag om engle, som man kan købe billetter til.

 

Udover ovennævnte har jeg også selv mediteret og penduleret. Jeg mediterede til dels meget i mine tidlige teenage-år. Eftersom jeg blev syg stoppede dette helt, men jeg er siden begyndelsen af 2018 begyndt at forberede mig på, at genoptage meditation. Dernæst er jeg også begyndt at foretage sjælsmanifestationer (introduceret for mig på Facebook af Loona Magdelena). Over tid, specielt efter at jeg er blevet stabiliseret, har jeg fået meget "ned ovenfra". Af dette fremstår bl.a. en række specialiserede sjælsøvelser, som tillader dig, at finde svar på spørgsmål om din sjæl, et trin ad gangen.

Jeg håber på, at disse øvelser vil give dig det, du søger. Om end det er fred i sindet, svar på spørgsmål eller en søgen efter at finde din egen inderste visdom.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med disse øvelser.

 

PS: Husk øvelse gør mester.


Sjælsidentifikation/Sjælsidentificering

Sjælsidentifikation/Sjælsidentificering er en proces, hvori du lære at mærke og føle, hvad din sjæl er, hvad den er i stand til, og hvor den kommer fra.

Sjælsidentifikation/Sjælsidentificering kan inddeles i underkategorier, som lyder:

 

 Sjælsrealisering

-       Hvad er min sjæl?

-       Hvem er min sjæl?

-       Hvor stammer min sjæl fra?

 

Sjælsformål

-       Hvad er min sjæls formål?

 

Sjælsstyrker

-       Hvad er min sjæl i stand til?

-   Hvilke styrker har min sjæl?

 

 

Selve Sjælsidenfikationsøvelsen

Inden du vælger, at gå igang med Sjælsidentifikationsøvelsen er det vigtigt, at du planlægger, hvilken dag og på hvilket tidspunkt af dagen, du vil gå igang med denne øvelse. Det er vigtigt, at du finder en dag, hvor du har god tid og ro omkring dig til at foretage øvelsen (øvelsen er personlig, og det er derfor mest oplagt, at foretage øvelsen, når du er alene).

Når dagen og tidspunktet oprinder kan øvelsen gå igang.

 

Opstart

1) Byg en stemning op i dit hjem til øvelsen. Dette kan gøres ved, at du på bedste vis sørger for, at du er så afslappet, som muligt. Har du været på arbejde det meste af dagen tag da et varmt bad og tag noget afslappende tøj på.

 

2) Har du lyst kan du eventuelt tænde levende lys.

 

3) Du bestemmer selv, om øvelsen skal foretages med nedrullede gardiner eller om solens stråler godt må skinne på dig, imens du foretager øvelsen.

 

Midte

1) Sæt dig behageligt i en stol, i sofaen, på gulvet eller læg dig i din seng. Sørg for at du er så afslappet, som muligt.

 

2) Luk øjnene og tag dybe vejrtrækninger. Du skal blive ved med at trække vejret dybt, indtil du føler, at du har kontrol over din vejrtrækning, og din krop er afslappet.

 

3) Tænk på en kategori, som du gerne vil have svar på angående din sjæl. Af kategorier kan du finde inspiration under kategorierne (se øverst i dette blogindlæg):

- Sjælsrealisering.

- Sjælsformål.

- Sjælsstyrker.

Udvælg en af disse kategorier, som du vil fokusere på i denne øvelse.

 

4) Når du har udvalgt en af ovenstående kategorier, prøv da at finde et spørgsmål inden for denne, som du gerne vil have svar på angående din sjæl (for inspiration til spørgsmål se øverst i dette blogindlæg).

 

5) Når spørgsmålet er valgt, bliv da ved med at gentage det i dit hoved samtidig med, at du har kontrol over din vejrtrækning.

 

6) Såfremt du har gentaget spørgsmålet tilstrækkeligt mange gange (dette er en subjektiv sag, og op til den individuelle selv) ryd da dit hoved for tanker. Fokuser på ikke at tænke på noget. Lyt i stedet for til hvad har af følelser vedrørende dit stilte spørgsmål. Dine følelser kan give dig et præg om, hvordan din sjælstilstand er. Føler du ikke noget bestemt så tøv ikke. Får du tanker/sætninger i dit hoved under øvelsen er dette også fint. Disse kan være svar på dit spørgsmål. Det er ikke med garanti, at du får svar på dit spørgsmål første gang, du udfører øvelsen men vær tålmodig.

 

Afslutning

1) Såfremt du har modtaget (eller ikke modtaget) svar på dit spørgsmål søg da at fokusere på din krop. Læg mærke til hver tå på dine fødder og hver finger på dine hænder.

Vend roligt tilbage inden du runder øvelsen af.

 

2) Tag et par dybe vejrtrækninger til afslutning af øvelsen, og åbn da øjnene, så snart du føler for det.

 

3) Noter eventuelt relevante følelser og/eller sætninger/tanker, som du havde under øvelsen.

 

Det er vigtigt at huske på, at selvom man ikke får svar under øvelsen, så vær skam ikke ked af det eller utilfreds. Find i stedet for en anden dag og et andet tidspunkt og gentag øvelsen igen. Det kræver meget træning og koncentration.

Såfremt du praktiserer øvelsen adskillige gange, bliver du bedre i stand til at "høre", når din sjæl taler (frem for dine egne tanker). Du kan mærke og føle forskellen på disse. Sjælen taler altid med kærlighed. Dette er ikke sikkert, at dit eget sind gør.

Du skal huske på, at din sjæl er en hologramkopi af dit autentiske Gudselv i Evighedstilstanden. Dvs. at de beskeder du får fra din sjæl, faktisk er beskeder direkte fra dit Gudselv. Så man kan i bund og grund sige, at svar fra sjælen er "Svar fra dig til dig".