We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


UFO`er og aliens, nej tak - Stjernemennesker og Stjerneskibe, ja tak!

I midten af 1947 faldt et uidentificeret flyvende objekt ned ved ranch nær Roswell i New Mexico, USA. Siden Roswell-hændelsen har der flureret mange konspirationsteorier vedrørende intelligent liv i universet. Efter Roswell-hændelsen skete der også en eksplosion af UFO-observationer verden over (særligt i USA).

Folk forklarede alt fra at de både havde set en UFO til, at de var blevet kidnappet (og taget om bord) på et rumskib.

Størstedelen af UFO-observationer kan forklares videnskabeligt og ud fra naturlige eller menneskeskabte objekter (militære fartøjer, luftballoner, lanterner, meteoritter m.m.). Enkelte observationer kan dog slet ikke forklares, og det er disse, som er interessante at kigge på.

Selv væmmes jeg ved ordene "UFO" og "aliens". Jeg foretrækker, at kalde intelligente udenjordiske civilisationer for Stjernmennesker. Ordet "alien" bliver idag forbundet med noget uhyggeligt (særligt efter filmene `Alien` og de monstrøse bæster, der fremvises i disse film. Det er ikke sådanne væsener, man har lyst til at komme i kontakt med). Selve ordet `alien` betyder også `fremmede`. For mennesker virker alt, hvad der er fremmed for os, som mystisk og uhyggeligt.

Ydermere fremstår forkortelsen `UFO` (for mig), som meget tungfysisk. Når jeg forestiller mig Stjernemennesker, så forestiller jeg mig, at de "rejser"/"svæver"/"flyver" i letfyiske lysende Stjerneskibe gennem universet i lysdimensionerne.

Personligt vil jeg hellere møde et Stjernemenneske end et alien-væsen fra filmene `Alien`. Måske er det bare mig?

Oplevelser med det ekstraordinære

Jeg kender enkelte personer, som selv har været vidne til det ekstraordinære. Min mor, moster og mig selv har observeret udenjordiske fartøjer (selv har jeg været vidne til dette tre gange i mit liv, indtil videre, se næste artikel nedenunder for min egen personlige oplevelse med det udenjordiske). Enkelte af mine venner og bekendte har haft svært ved at forstå, hvad jeg så og spørger mig, om det ikke blot var min fantasi, der spillede mig et puds, eller om der mon ikke findes en naturlig forklaring. Jeg svarer altid med "Jeg ved, hvad jeg så, og det var ikke fra denne planet". Man skal dog passe på med ikke at fortælle alle om dine Stjerneskibsoplevelser, da enkelte mennesker vil fortælle dig skældsord og gøre grin ad dig (disse mennesker har endnu en Stjerneskibsoplevelse til gode).

 

Mange højt rangerede militærfolk og mennesker med magt er også meget varsomme med, hvad de omtaler om UFO`er, da sådanne oplevelser hvis talt om i det offentlige, kan få dem fyret, eller det der er være.

Til dem af jer, som er nysgerrige vedrørende disse UFO cover-ups, vil jeg anbefale at se dokumentaren `Unacknowledged` fra 2017. Dokumentaren fokuserer på `Disclosure Projektet` hvor UFO ekspert, Dr. Steven Greer, interviewer vidner og præsenterer klassificerede dokumenter vedrørende eksistensen af intelligente udenjordiske civilisationer. Dokumentaren kan bla. findes på Netflix. Ellers brug nedenstående link (link 1) til at finde DVD`udgaven (på engelsk). 

Torsdag 03.05.2018 var jeg med min mor til foredrag på KUC (Kolding Uddanelses Center) og høre et foredrag af UFO-forsker Grant Cameron. Camerons foredrag hed: "The Governments Knowledge on UFO`s".

 

Jeg vil under denne undermenu `Stjernemennesker` beskrive, hvad Stjernemennekernes agenda er. Ydermere vil jeg gå mere i dybden med de forskellige typer civilisationer, som den russiske astrofysiker Nikolai Kardashev foreslog i 1964 (kaldet Kardashevs skala).

 

 

1) https://www.amazon.com/Unacknowledged-Expos%C3%A9-Worlds-Greatest-Secret/dp/B071Y37JL7

 


Egne oplevelser med Stjerneskibe - del 1

Første oplevelse

Den 23.07.2007. Jeg var fjorten år gammel. Jeg havde været i skole, og da jeg kom hjem lavede jeg mine lektier og senere spiste aftensmad sammen med familien.

Da klokken nærmede sig 21 om aftenen, besluttede jeg mig for at gå udenfor på fortovet og gøre min stjernekikkert klar. Der var ikke nogle bestemte objekter, som jeg ville kigge på, men blot beundre universet gennem min stjernekikkert for en stund. Denne stund varede i næsten tre timer. Kl 23.40 besluttede jeg mig for at pakke min stjernekikkert sammen. Så det gjorde jeg, men inden jeg gik indenfor igen, tog jeg lige et sidste kig op på stjernehimlen. Og der! Kl. 23.45 og nogle få sekunder. Der over mig fløj et lysende objekt. For mig lignede det, at der fra "bunden" af objektet lyste tre røde lys i en trianguklær form. Objektet var højt oppe, men dette gjorde ikke spor, for objektet var kæmpe stort! Jeg gætter på, at objektet har været en fodboldbanes længde hvis ikke større. Lige så langsomt og lydløst drev Stjerneskibet på himlen. I mindst ti sekunder observerede jeg, hvordan objektet svævede hen over himlen, hvorefter den satte farten op og forsvandt ud i det blå.

Jeg stod med kæben hængende ved jorden og skulle lige komme til mig selv. Jeg spurgte mig selv, hvad jeg lige havde set, og gennemgik i mit hoved, hvad det kunne have været. Jeg udelukkede hurtigt alle sandsynlige forklaringer (ballon, stjerneskud, lanterne eller fly). Jeg kom til mig selv, og løb ind i huset, og råbte på min mor "Mor! Jeg så lige en UFO! Lige herude. Den var kæmpe stor!". Min mor stod og kiggede lidt på mig, men sagde så "Nej hvor spændende. Fortæl mere om den".

Resten af aftenen fortalte jeg min mor og far om, hvad jeg lige havde oplevet. Så gik jeg i seng, for jeg skulle trodsalt op i skole næste dag.


Egne oplevelser med Stjerneskibe - del 2

Anden oplevelse

Det var eftermiddag januar 2017. Jeg havde boet i lejlighed i godt et år. Jeg var kommet hjem fra skole og satte mig ud på min altan for at nyde det milde vejr. Der var ikke et eneste snefnug, og vinden var stille.

Da solen begyndte, at gå ned begyndte stjernene at dukke op. En bestemt stjerne var særlig klar. Jeg observerede den et stykke tid og kom til at tænke på, om denne "stjerne" rent faktisk var Jupiter. Denne ide droppede jeg hurtigt, da "stjernen" begyndte at lyse meget kraftigt op. Den skinnede lige så klart som en fuldmåne. Det klare skin varede i få sekunder. Så falmede lyset med et, og væk var "stjernen".

Jeg tog fat i mobilen og ringede til min mor for at fortælle om min oplevelse.

Jeg tænkte ved mig selv: "Dette var anden gang jeg har haft en oplevelse af et Stjerneskib. Hvor heldig har jeg lov at være!". Men mit held skulle fortsætte.


Egne oplevelser med Stjerneskibe - del 3

Tredje oplevelse

Solen var gået ned. Det var februar måned 2017. Det var en mørk og kold aften. Jeg gik ud på min altan (som jeg så ofte gjorde) for at kigge på nattehimlens skær. Stjernene blinkede, og stjeneskud vinkede. Nok engang fik jeg øje på en lille lysende prik på himlen. Jeg formodede, at dette var en stjerne, som var langt væk, men jeg tog fejl. Pludselig lyste denne lille prik voldsomt op. Og dette klare skær varede i over ti sekunder, indtil den falmede ind til ingenting. Intet lys fra prikken var at se mere. Jeg vidste ved mig selv, at dette nok var en hilsen fra Stjernemenneskerne, og jeg er dem evig taknemlig for deres måde at vise mig, at jeg ikke er tosset ved at tro (og vide), at Stjernemennesker er en realitet. Jeg påskønner dem, at de har vist sig for mig tre gange indtil videre, og jeg beder til, at jeg vil få flere af disse oplevelser gennem mit liv.

Jeg ønsker for alle, at få sådanne oplevelser, for de er fantastiske. Det er oplevelser, man aldrig glemmer.


Kardashevs skala

I 1964 udviklede den russiske astrofysiker en skala, kaldet Kardashevs skala, som udtænkte en skala, hvorpå man kan måle den teknologiske udvikling af en civilisation. Skalaen er baseret på den mængde energi, som en civilisation er i stand til at bruge. Kardshev konkluderede, at des mere en civilisation voksede og gjorde fremskridt, des større er dens energibehov grundet øget befolkningstilvækst og dens øget energibehov til maskiner og andet udstyr.

Originalt har Kardasjev skalaen tre typer af civilisation, men med tiden har forskellige astronomer tillagt yderligere tre typer til (i alt seks men syv  hvis du tæller type 0 med).

 

Type I civilisation

Denne type kaldes en planetarisk civilisation. Denne type civilisation har evnen til at udnytte den fulde effekt fra deres hjemplanet i form af bl.a.:

- Vind.

- Vulkaner.

- Jordskælv.

- Vand.

- Sollys.

Denne type civilisation har fuld kontrol over bl.a. vejret (klima), jordskælv og vulkanudbrud.

 

Type II civilisation

Denne type kaldes en stellar eller ekstraplanetarisk civilisation. Denne type civilisation har evnen til at udnytte deres moderstjerners fulde energipotentiale, idet denne type er højt avanceret teknologisk og er i stand til at bygge såkaldte Dysons sfære omkring deres moderstjerne. Samtidig, i teorien, ville denne type civilisation også have fuld kontrol over samtlige planeter, satelitter (måner), kometer og asteroider, som befinder sig i deres solsystem.

 

Type III civilisation

Denne type kaldes en galaktisk civilisation. Denne type civilisation har evnen til at udnytte deres modergalakses fulde energipotentiale. Dvs. at civilisationen kan udnytte, opbevare og bruge energi fra samtlige stjerner, der befinder sig i deres modergalakse og samtidig kolonisere andre solsystemer. Denne type civilisation er måske udviklet til cyborg-form, idet det tillader længere levetid og dermed mere tid til kolonisering af modergalaksen. En type II civilisation kan også have udviklet robotkolonier, som er i stand til at selvreplikere, hvilket betyder, at astronomiske afstande og forhindringer ikke er relevante mere.

 

Nu til de sidste tre ekstremt avancerede (og yderst hypotetiske) typer af civilisationer.

 

Type IV civilisation

Denne type kaldes en ekstragalaktisk civilisation. Dvs. at denne civilisationstype koloniserer multiple galakser. Dermed sagt kan denne type civilisation rejse til hvert "hjørne" af universet og ydermere krydse den accelererede udvidelse af universet (som skyldes mørk energi). Denne civilisation kan endda manipulere rumtiden.

 

Type V civilisation

Denne type kan kaldes for en multiuniversel kultur. Denne type civilisation er i stand til at manipulere multiple universer og kan rejse gennem tid og sted via ormehuller. Rent ud sagt kan denne type civilisation manipulere selve strukturen af virkeligheden.

 

Type VI civilisation

Denne type civilisation eksisterer uden for rum og tid, og har evnen til at skabe og destruere universer. Denne type civilisation er meget abstrakt, og i disse væsener i denne civilisation har nået et næsten guddommeligt, almægtigt og allestedsværende niveau. Civilisationstypen har opnået Gudestatus.

 

Hvilken civilisationstype er mennesket nuværende?

Man kan nu spørge : "Hvilken type ligger mennesket på?". Svaret er, at vi er type 0 civilisation. Vi får stadig energi fra kul og olie. Faktisk ligger vi på 0,7, hvis vi spørger astronom Carl Sagan.

Næste spørgsmål er så: "Hvornår vil vi opnå type I status?". Ifølge professor Michio Kaku vil vi opnå type I status om omkring 100 år.

Sidste spørgsmål er så: "Hvordan opnår vi type I status?". Som verden ser ud idag, med krig og ødelæggelse, kan der går mere end hundrede år, før vi opnår denne status. Dette skyldes, at der findes mennesker, som ikke ønsker, at vi skal opnå denne planetariske civilisationsenhed, som en type I civilisation udgør. Disse mennesker (terrorister og magtsyge) ønsker ikke, at se mennesket udvikle sig og leve i samhørighed med hinanden. Derfor siger teorien også, at transitionen fra en type 0 civilisation til en type I civilisation, er den farligste. Der er risiko for, at der på grænsen mellem transitionen kan opstå en global atomkrig, som umuliggør liv på Jorden. Dette kan måske være grunden til, at vi mennesker endnu ikke har fundet liv på andre planeter. Måske klarede udenjordiske civilisationer ikke denne transition, men derimod efterlod deres hjemplanet øde og gold. Derfor skal vi mennesker tænke os godt om. Vil vi opnå type I status (og fortsætte med at stræbe efter, at udforske universet), eller vil vi ende vores dage som atomaffald? Valget er vores.


Stjernemenneskernes agenda

Ingen behøver, at overbevise mig om, at der eksisterer intelligente udenjordiske civilisationer uden for vores solsystem og galakse (der kan selvfølgelig også eksisterer intelligente udenjordiske civiliationer i vores Mælkevej).  Efter tre oplevelser og fortællinger fra adskillige mennesker er jeg sikker på, at vi ikke er alene i universet. Med min viden om astronomi, og hvor mange exoplaneter der findes, er jeg sikker i min sag. Liv må have opstået andetsteds end blot på Jorden. Spørsmålet er bare, "hvorfor har vi ikke hørt fra disse civilisationer endnu, og hvor gemmer de sig henne?".

Lad os prøve at vende situationen om. "Hvad nu hvis vi ikke hører fra udenjordiske civilisationer, fordi de er så højt avancerede teknologisk, at vi ikke er i stand til at opfange/registere dem?". Måske er vi mennesker langt bagefter teknologisk, og de udenjordiske civilisationer er flere hundredetusinde af år mere avancerede. Sandsynligheden vil derfor være, at vi mennesker måske rent faktisk er dem, der bliver besøgt af udenjordiske civilisationer. Måske har udenjordiske civilisationer besøgt os siden tidernes morgen (og stadig besøger os).

Der eksisterer konspirationsteorier vedørende, om Stjernemennesker har besøgt (og hjulpet) mennesker for mange tusinde af år siden. Enkelte påstår, at Stjernemennesker hjalp de egyptiske fararoer med at bygge pyramiderne. Ydermere viser adskillige hule,- og vægmalerier portrætter af, hvad der kunne forestille Stjernemennesker. Denne konspirationsteori kaldes for Ancient Astronaut Theory. Teorien fortæller, at Stjernemennesker i fortiden har hjulpet mennesket med at avancere sig både vidensmæssigt men også spirituelt, idet de var højt teknologisk og vidensmæssigt foran os.

Dette billede er en illustration af Stjernemenneskerne. Se nedenstående link 1 for at finde henvisningen til billedet.

 

Lad os antage at Stjernemennesker har besøgt os, og stadig gør det. "Hvad ville være Stjernemenneskerne agenda være ved at besøge os, og hvorfor overhovedet besøge os?".

 

Nedenunder har jeg skrevet en kort liste med mulige svar på ovenstående spørgsmål:

1) Stjernemennesker besøger os for at oplyse os både vidensmæssigt og åndeligt.

2) Stjernemennesker besøger os for at beskytte os mod os selv (bl.a. fra komplet selvdstruktion i form af en atomkrig).

3) Stjernemennesker besøger os for at beskytte os mod fjendtlige udenjordiske civilisationer.

4) Stjernemennesker besøger os med ønsket om, at hjælpe os videre teknologisk.

 

Der kan eksisterer yderligere forklaringer, men ovenstående listede bud er sandsynlige.

Selv ønsker jeg, at alle nævnte bud er sande (hvilket jeg inderst inde også føler er sandt). Jeg føler, at Stjernemenneskerne besøger os for at hjælpe os. At deres agenda er at elske og beskytte os. Både beskytte os fra os selv men også fra fjendtlige udenjordiske civilisationer. Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at vi sætter pris på Stjernemenneskernes tilstedeværelse i vores verdensrum.

Jeg føler, at Stjernemenneskernes håber på, at vi menneker en dag selv vil være så oplyste åndeligt og vidensmæssigt, at vi selv kan elske og beskytte andre primitive civilisationer, som vi engang selv var. Dette synes jeg også helt klart, at vi skal stræbe efter. Og jeg tror på, at det nok skal lykkedes. Vi skal bare have overstået transitionen mellem type 0 og type I civilisation, som nævnt i en af mine andre blogindlæg, er den farligste transition.

 

1) http://www.collective-evolution.com/2017/01/02/the-star-people-extraterrestrials-from-a-native-american-first-nations-perspective/