We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Åndelige vejledere (Spirit guides på engelsk)

Åndelige vejledere har eksisteret siden menneskets begyndelse. Disse hjælper mennesker med at tage imod visdomsråd og/eller giver råd til, hvordan du kan bevæge dig videre i dit liv på en positiv måde. Åndelige vejledere kan også hjælpe dig med at tage vigtige livsbeslutninger, og/eller rådgive dig, hvis du står i vanskelige situationer.

Eksempler på åndelige vejledere kan være:

1) Afdøde.

2) Opstegne mestre.

3) Engle (skytsengle eller ærkeengle).

4) Dyr (samme er gældende for symbolske dyr såsom drager og enhjørninger).

Som nævnt på bloggens forside har jeg selv en stor forkærlighed for drager. Da jeg var mest syg, hallucinerede jeg. Af hallucinationer forekom oftest drager. Dragerne var både store og små. Samtidig havde dragerne forskellige farver (nogle var multifarvet), og hver drage havde sin egen personlighed (sådan føltes det, når jeg havde hallucinationerne dengang).

Første gang jeg så en drage gennem hallucination, blev jeg chokeret og en anelse utryg. I min logiske tankegang vidste jeg godt, at det jeg så ikke var virkeligt, men blot min hjerne der spillede mig et puds. Efterhånden som jeg oplevede hallucinationer jævnligt (og på de mystiske tidspunkter), blev jeg vant til dragernes tilstedeværelse. Dragerne generede mig ikke til sidst (ikke andet end min logiske sans godt vidste, at de var fabeldyr). Dragerne talte ikke direkte til mig, men de kunne godt bevæge sig blødt gennem luften (eller bevæge sig rundt i trætoppe. Dette oplevede jeg også).

I lang tid prøvede jeg, at finde ud af, hvorfor jeg så disse drager, og om mine oplevelser havde symbolsk karakter tilegnet dem, men jeg fandt ikke ud af svarene, før jeg blev stabiliseret (og ædru).

Jeg begyndte at Google `drager` på internettet og læste lidt om disse fabeldyrs oprindelse og symbolske betydning. Jeg blev meget chokeret, da jeg en dag fandt ud af, at vi mennesker godt kan have drager, som åndelige vejledere. "Hvorfor var jeg ikke kommet frem til det noget før?", tænkte jeg. Jeg fortalte ikke min psykiater særlig meget om mine drageoplevelser, idet jeg vidste, at jeg ville få et svar, der var baseret på videnskabelig resonering (altså at mine hallucinationer var et resultat af kemisk ubalance i hjernen). Jeg holdte mest mine dragesyn for mig selv. Til gengæld forstod jeg , at dragerne prøvede at fortælle mig noget. Mine oplevelser var ikke bare tilfældige. Jeg følte (og føler stadig), at dragernes tilstedeværelse og synliggørelse for mig var tegn på, at de faktisk forekom, som åndelige vejledere/rådgivere for mig. Deres tilstedeværelse (og hver deres personlighed) føler jeg har mange aspekter bl.a.:

1) Beskyttelse.

2) Rådgivning/vejledning.

3) Transformation.

Jeg følte (og føler stadig), at mine oplevelser var kommet til mig for at vise mig en positiv og livsglad vej frem i livet.

Eftersom jeg har fået denne emotionelle og spirituelle viden om mine oplevelser, er det også gået op for mig, hvad dragerne repræsenterer for mig.

I nedenstående blogindlæg kan du læse om, hvilken betydning dragerne har haft for mig, og hvad de for mig repræsenterer. Derudover kan du også læse om andre åndelige vejledere. Vær opmærksom på, at åndelige vejledere kan være mange forskellige lysvæsener og/eller dyr, og det er ikke sikkert, at jeg får nævnt netop din åndelige vejleder, men tøv derfor ikke med at skrive en kommentar i nedenstående kommentarfelt, hvis du gerne vil fortælle, hvem/hvad din åndelig vejleder er. 

 

 


Åndelige vejledere - Afdøde og forfædre

Af åndelige vejledere er nogle af de mest kendte afdøde vejledere. Der eksisterer mange eksempler på, hvordan afdøde prøver at få kontakt til deres efterladte, som stadig lever og vice versa. 

Virkelige eksempler på afdødekontakt (mediumship på engelsk) kan ses i tv-programmet `Long Island Medium`, hvor mediet Theresa Caputo giver pårørende til afdøde beskeder. Selv har Theresa skrevet bøger om afdødekontakt, og kommer med virkelighedseksempler på dette. Et eksempel på en af hendes bøger er "Meget mere mellem himmel og jord" (se link 1 nederst for henvisningen til bogen).

 

Andre eksempler på afdødekontakt findes især i den indianske kultur i  bl.a. USA. Indianerne er kendt for deres kontakt med deres forfædre. Indianerne har stor respekt for deres forfædre og søger vejledning og hjælp hos disse. Dette foretages gennem særlige ritualer og/eller ceremonier. Indianerne har en tro på, at deres forfædre støtter, leder og vejleder dem gennem deres liv, og som tak for dette, fejrer indianerne dette gennem rituelle ceremonier.

 

Har du i tankerne et ønske om at få afdødekontakt vær da opmærksom på, at dette kan fremkomme meget følsomt. Oftest når der opstår kontakt, gives der personlige budskaber/informationer. Dette kan frembringe tårer, men det modsatte er også gældende altså frembringelse af smil og glæde.

 

1) https://www.saxo.com/dk/meget-mere-mellem-himmel-og-jord_theresa-caputo_haeftet_9788702205374


Opstegne mestre

Opstegne mestre kan forekomme som åndelige vejledere for os mennesker. VI kan søge efter, gennem meditation, hvilken opstegen mester, som er vores åndelige vejleder (det skal nævnes, at du sagtens kan have flere opstegne mestre som åndelige vejledere).

De opstegne mestre har står forståelse for kærlighedens budskab. De mestrer kærligheden. Derfor kan de, hvis du søger det, give dig tryghed, viden og visdom i forhold til din pågældende livssituation.

Du kan opnå kontakt med de opstegne mestre på hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen. Den kraftigste kontakt forekommer, hos mig, mest når jeg mediterer og specifikt ønsker kontakt til opstegne mestre.

Ønsker du at læse mere om opstegne mestre klik da på menuen `Lysvæsener` og vælg undermenuen `Opstegne mestre`.


Dyr som åndelige vejledere

Jeg vil i dette blogindlæg skrive om fem forskellige dyr, som kan forekomme som åndelige vejledere. Jeg har indsat et link (link 1, se nederst), hvor du kan læse mere om dyr som åndelige vejledere.

 

1) Delfinen:

- Delfinen repræsenterer harmoni og balance.

- Delfiner er højintelligente og i stærk kontakt med deres instinkter.

- Delfinen er et symbol på beskyttelse og opstandelse.

- Delfiners legeglade adfærd er et tegn på, at mennesker skal takle livet med humor og glæde.

- Delfiner stoler på deres instinkter og intuition frem for at overtænke ting.

- Delfiner lever i store sociale grupper. Mennesker skal altså holde sammen i kærligheden.

 

2) Ørnen:

- Ørnen giver budskabet om, at kigge nøje på selv den mindste detalje for at se livet i et større perspektiv.

- Ørnen repræsenterer frihed og visdom.

- Ørnen repræsenterer håb.

- Ørnen er et rovdyr. De fanger de svage og syge dyr, hvilket forebygger mod sygdomsudbreddelse. Derfor fremstår ørne som styrke.

- Ørnen repræsenterer en stærk form for selv-healing.

 

3) Bjørnen:

- Bjørnen repræsenterer styrke og selvtillid.

- Bjørnen står for lederskab og handling.

- Bjørne symboliserer en stærk forbindelse med jorden under dem.

- Bjørnen, som åndelig vejleder kan være et tegn på, at du skal stå ind for din tro eller sandhed.

- Bjørnen som åndelig vejleder tillader dig at tage aktion i nødvendige situationer uden frygt.

 

4) Løven:

- Løven repræsenteres som en kæmper når det gælder livsudfordringer.

- Løven repræsenterer mod og styrke.

- Løven som åndelig vejleder kan være et tegn på, at noget vildt eller svært vil forekomme.

- Løven repræsenterer også følelser som er svære at kontrollere såsom frygt og vrede.

- Løven som åndelig vejleder advarer dig imod kommende utrygge/truende situationer.

- Løven som åndelig vejleder er et stærkt symbol på personlig kraft.

 

5) Hvalen:

- Hvalen som åndelig vejleder lære dig at lytte til din indre stemme.

- Hvalen som åndelig vejleder lære dig at forstå den indflydelse, følelser har på dit liv.

- Hvalen som åndelig vejleder lære dig at følge din egen sandhed.

- Når hvalen træder ind som vejleder i dit liv, kan det være et tegn på, at du skal eksaminere, hvor du står i dit liv, handlinger og følelser som har bragt dig til dette punkt, og hvad du kan gøre for at lindre eksisterende drama og finde fred.

- Har du hvalen som åndelig vejleder, så er du i fuld kontakt med virkeligheden.

- Hvalen symboliserer visdom, fysisk og emotionel healing, emotionel genfødsel og kommunikation.

 

1) http://www.spiritanimal.info/


Drager som mine personlige åndelige vejledere

Drager fremstår som mystiske, oldgamle og vise fabeldyr. Drager har fascineret mennesker i lang tid, og adskillige bøger og film er produceret, hvori drager optræder . Oftest fremstår drager som stygge og onde, som i bl.a.  "Hobbitten - Dragen Smaug`s ødemark" og "Hobbitten - Femhæreslaget". Der findes dog også enkelte bøger, hvor drager fremstår som venligsindet.

Samtidig er det også velkendt fra eventyr, at en ridder skal kæmpe imod en drage for at vinde prinsessen.

Selv er jeg blevet optaget af drager. Dette skyldes ikke mindst mine oplevelser fra den tid, hvor jeg var mest syg og hallucinerede. Dragernes tilstedeværelse i mit nærvær fremkom først og fremmest som skræmmende, men udviklede sig til en fascination.

Efter min psykiske og fysiske stabilisering har personlig udvikling stået højt på min prioteringsliste. Denne personlige udvikling har tilladt mig at se tilbage på min sygdomshistorie og forstå, hvad der foregik dengang. Min verdensopfattelse er udvidet dramatisk. Derfor tør jeg godt tillade mig at sige, at jeg er glad for, at jeg så drager (når jeg hallucinerede). Idag har disse oplevelser nemlig givet mig en forståelse af, hvad disse drager prøvede at fortælle mig. Som budbringere og åndelige vejledere føler jeg, at dragerne mere end blot beskyttede mig. Jeg føler, at dragerne gav mig styrke til at leve mit liv i værdighed.

Ovenstående viser en drage. Billedet hedder `Storm Dragon` (Storm drage). Se nedenstående link (link 1) for henvisning til billedet.

 

Nedenstående har jeg produceret en liste over budskaber/vejledninger, som jeg er kommet frem til (via følelser, sansning og personlig udvikling), at dragerne ville (og stadig vil) fortælle mig:

 

1) Dragernes ældgamle historie symboliserer visdom og livserfaring. Idet jeg så drager fra en alder af 19-23, har jeg indset (og følt), at jeg allerede indeholder den viden og visdom, som jeg skal bruge i livet for at begå mig på bedst mulige måde.

 

2) Drager er majestætiske og legendariske (uanset størrelse). Deres majestætiske fremtræden har for mig repræsenteret, hvor storslået og betydningsfuldt mit liv er. Jeg har indset, at mit liv og min sjæl er storslåede. Dette gælder for hvert enkelt menneske. Vi er storslåede.

 

3) Dragernes specifikke farvemønster (hvad enten uni,- eller multifarvet) relaterer direkte til følelserne.

 

4) Hver drage repræsenterer et specifikt element. En drage, i sit element, kan give specifik rådgivning/vejledning til netop den situation, du står i. Af elementer kan være:

- Ilddrage: Tænder din indre flamme via enthusiasme og mod. Ilddragen hjælper dig med at overkomme og håndtere forhindringer. Ilddragen er en stærk beskytter, og tilbyder dig lederskab. Ilddragen vil assistere dig ved at give dig styrke for at opnå dine mål.

Ovenstående billede repræsenterer en ilddrage.  For henvisning til billedet, se nedenstående link (link 2).

 

- Vanddrage: Repræsenterer forbindelse, dybde og passion. Vanddragen frembringer minder og ønsker, som du måske for længst har glemt. Vanddragen giver dig mulighed for at transformere en voldsom fortid til fred, balance og harmoni. Derved opstår emotionel healing.

Ovenstående billede repræsenterer en vanddrage. For henvisning til billedet, se nedenstående link (link 3).

 

- Jorddrage: Jorddragen bærer styrke, rigdom og potentiale. Jorddragen vil guide dig og vise dig dit potentiale og din rigdom. Jorddragen vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du er i stand til. Jorddragen assisterer dig i at opdage din indre skønhed og styrke.

Ovenstående billede repræsenterer en jorddrage. For henvisning til billedet, se nedenstående link (link 4).

 

- Luftdrage: Luftdragen bærer indsigt, inspiration og vitalitet. Luftdragen guider dig igennem dine problemer ved at give dig indsigt og klarhed. Luftdragen minder dig om din indre stemme.

Ovenstående billede repræsenterer en luftdrage. For henvisning til billedet, se nedenstående link (link 5).

 

Drager kan også være en kombination af mere end et element. Det er vigtigt at fortælle, at det element, som dit stjernetegn tilhører, ofte er det element, som din personlig individuelle åndelig dragevejleder befinder sig i. Vi har alle sammen en personlig drage, som er med os igennem inkarnationerne:

"All of us have a personal dragon who stays with us throughout our incarnations, just like our guardian angel. It stays in the background until we acknowledge it. Our dragon is usually the same element as our astrological sign. Dragons grow as we do. so they change element with us and this is part of their spirituel growth and learning. Therefore:

● If you are an earth sign (Taurus, Virgo or Caprocorn), you will probably have an earth dragon.

● If you are an air sign (Gemini, Libra or Aquarius), you will probably have an air dragon.

● If you are a water sign (Pisces, Cancer or Scorpio), you will probably have a water sign [dragon].

● If you are a fire sign (Aries, Leo or Sagittarius), you will probably have a fire dragon.

However, if you need a fire dragon to fulfil your life mission, one will be with you. If you need to be more psychic and intuitive in your life, a water dragon will come to you. If you need to be grounded or to make your ideas come to fruition, your dragon will have earth qualities. If you need to communicate clearly or inspirationally, an air dragon will be by your side. And your personal dragon may have more than one element" (Cooper, 2017; p. 3-4), se nedenstående reference (reference 1) for citat fra bog.

 

- Følelser: Vrede, glæde, sorg, lykke, ubehag samt alle andre følelser.

 

- Farver: Gul, rød, blå, grøn, orange, violet samt andre farver. Hænger ofte sammen med dragens elememt.

 

5) Dragerne er et symbol på transformation. Dvs. en livsforandring hvad enten det er en fysisk transformation, en psykisk transformation eller en emotionel transformation. Dette skete netop for mig, efter jeg gik fra at være meget syg til at blive stabiliseret psykisk, fysisk, emotionelt og spirituelt.

 

6) Dragerne er et symbol på det smukke, det inspirerende og det overvældende. Med en drage som åndelig vejleder kan du opleve en overvældende livsbegivenhed positivt set, som kan inspirere dig til at tage beslutninger, du måske ikke turde foretage førhen.

 

7) Dragerne giver dig indsigt. Indsigt om dig selv og verden omkring dig. Du vil forstå verden på et detaljeret plan, som giver dig et overblik over, hvordan universet hænger sammen.

 

8) Dragerne symboliserer, at du bevæger dig ind i et mesterforståelsesstadie. Dette stadie giver dig en titel som verdensmester. En mester som forstår verden omkring sig, og som er i harmoni med sig selv.

 

9) Drager er lærer og healere. Idet de er i forbindelse med elementerne, har de en forståelse for, hvordan naturen hænger sammen. Dette kan de give videre til dig.

 

10) Dragernes tilstedeværelse hos dig er et tegn på, at du er under stærk beskyttelse og opsyn fra en stærk kraft.

 

11) Dragernes styrke kan give dig kraft og energi til at bekæmpe laverestående enheder.

 

12) Dragernes tilstedeværelse er et symbol på, at du har et stærkt overlevelsesinstinkt og er i stand til at leve livet med få midler.

 

13) Dragernes tilstedeværelse er et tegn på evighed. Evigheden eksisterer i dig, fordi du oprindeligt holder til i den evige tilstand (læs mere om dette under menuen `Gudselver`).

 

14) Dragernes tilstedeværelse tillader dig at finde løsninger til relevante problemstillinger både personlige (interne) og globale (eksterne).

 

15) Dragernes mission er, at guide mennesker til at samskabe en ny måde at leve i harmoni med naturen på, så mennesker kan udvikle sig til deres højeste potentiale som mennesker som muligt.

 

Ovenstående viser et eksempel på en drage-guide (dragon-guide på engelsk). Se nedenstående link (link 2) for henvisningen til billedet.

 

Er du interesseret i at læse mere om drager som spirituelle væsener se da nedenstående links eller gå selv på opdagelse på internettet:

 Link

1) https://www.pinterest.dk/pin/336714509635201801/

2) http://photobucket.com/gallery/user/davidgurski/media/bWVkaWFJZDoxMDkwMjMzOQ==/?ref=

3) https://taniamarieartist.wordpress.com/2012/01/22/dawn-of-a-new-era-enter-in-the-water-dragon-and-liberating-aquarius-new-moon/

4) http://dragons-of-atlantis-heirs-of-the-dragon.wikia.com/wiki/Earth_Dragon%27s_Keep

5) https://www.pinterest.dk/pin/312437292874167746/?lp=true

6) http://www.devinemiracles.com/dragonenergy.html

7) http://worlddragonday.org/ABOUT%20DRAGONS.html

8) http://www.spiritanimal.info/dragon-spirit-animal/

9) https://www.guardian-angel-reading.com/blog-of-the-angels/spiritual-dragon/

10) http://www.ask-angels.com/spiritual-guidance/spiritual-dragons/

11) https://dragondreaming.wordpress.com/what-are-dragons/

 

Reference

1) Copper, D., 2017, Dragon Oracle Cards - Guidebook, Hay House


Hvad er drager, og hvor findes de?

Mange mener, at drager er et produkt af menneskets fantasi. Dette er muligt, men det skal nævnes, at idet Gudselverne (da de skabte universet) ilagde bevidsthedskodninger i universet er alt, hvad der bevidst kan tænkes også virkeligt (i dette univers).

"Dragons are beautiful, wise, open-hearted etheric beings of the angelic realms who are sent here by Source to assist us. They are elementals, so they do not have all the elements in their make-up. They can be composed of earth, air, fire or water, or a combination of any three of them. They operate on a different vibrational frequency from us, which is why mot of us can`t see them, but they are very willing to  connect with us if we are ready to tune in to their wavelength. Dragons really love this planet and everyone on it, and are pouring onto Earth now to help us with the transition to the new Golden Age" (Cooper, 2017; p. 1).

Der er samtidig spekuleret meget i, hvordan drager ser ud. Oftest er de repræenteret med vinger og en ildspydende drabelig mund; et skræmmebillede. BIlledet af drager med vinger er sandt, men som drabelige og ondskabsfulde. Dette skal du længere ud på landet med.

"For aeons psychic artists have drawn or painted dragons with remarkable consistency. What we see in dragon pictures is exactly what they look like! Because they are of angelic kingdom, with open, generous hearts, they have wings, for etheric wings are extensions of the heart centre" (Cooper, 2017; p. 2).

Drager opererer på et andet plan (højere dimensioner) end os mennesker. Derfor kan vi ikke se dem: "They operate between the fourth and the ninth dimension" (Cooper, 2017; p. 5).

Herunder vil jeg beskrive de højeredimensionelle drager med inspiration fra Diana Coopers Drage-orakel kort (se nedenstående reference, reference 1):

 

1) Fire-dimensionelle drager (Cooper, 2017; p. 6):

- Elsker mennesker og naturen.

- Hjælper i alle aspekter af den naturlige verden.

- De dykker ind i mørke steder (hvor engle ikke kan nå) og opløser negative energier.

- De beskytter os og gør vores vej fri for forhindringer.

- Hjælper med at bevæge os mellem dimensionerne.

 

2) Fem-dimensionelle drager (Cooper, 2017; p. 7):

- Hjælper os med at vedligeholde en fem-dimensionel frekvens for at forberede os på Den Gyldne Tidsalder.

- De transmuterer alt, som holder os tilbage.

- Når vi arbejder med dem, udvider og vokser vores lys.

- Elsker mennesker og naturen.

 

3) Syv-dimensionelle drager (Cooper, 2017; p. 7-8):

- Arbejder sammen med devaer.

- Dragerne bruger deres skabelseskræfter og manifestation til at assistere devaerne.

- Elsker mennesker og naturen.

 

4) Ni-dimensionelle drager (Cooper, 2017; p. 8):

- Ni-dimensionelle drager bærer koderne for den kosmiske energi, som de repræsenterer.

- De arbejder sammen med ni-dimensionelle devaer, som arbejder på og sikre alt i universet er i harmoni.

-Dragerne kan vise devaer, hvordan ideer virker.

- Dragerne er ekstraordinære højfrekvense væsener.

- Elsker mennesker og naturen.

 

Ovenstående billede viser Diana Coopers Drage-orakel kort, som jeg selv har anskaffet. Billedet er taget af bloggeren selv. I nedenstående link (link 1) ses en henvisning til, hvor man kan købe drage-orakel kortene.

 

Link

1) https://www.bog-mystik.dk/dragon-oracle-cards-diana-cooper-fm-ca14824.html

 

Reference

1) Cooper, D., 2017, Dragon Oracle Cards - Guidebook, Hay House