We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Gudselvernes aftryk omkring os

Aftryk overalt

Overalt hvor jeg bevæger mig hen, om det er hjemme eller ude, ser jeg tegn på Gudselverne. Disse tegn kan være aftryk i trægulv, aftryk i træer, på planter eller møbler. Aftrykkene jeg ser giver mig en aha-oplevelse, og giver mig direkte associationer til Gudselvernes eksistens.

Sange, tv-reklamer eller internetreklamer viser også tegn på, hvordan vi menneske (direkte eler indirekte) søger at finde tilbage til vores Gudselv. 

Jeg husker er reklame fra Bet365, hvor man så en mand stå og "kigge ned" i et stadion fyldt med menneser, der så fodboldkamp. På samme måde kan man sige, at Gudselverne "kigger ind" i universet ude fra Evighedstilstanden.

Tegn i ilagte kodninger

Den væren, som Gudselverne er, prøver vi menneske herinde at projicere og synliggøre. Det er i vores natur at søge efter Os Selv - Vores Gudselv. 

Hver vores Gudselv har i skabelsen af universer, ilagt kodninger, som gør det muligt for os (når sjælen har koblet sig på en krop) at finde os selv. Finde vejen tilbage til vores Gudselv. Vores Gudselv har været smart, og ilagt tegn og symboler ved skabelsen af universet, som en hjælp for os, at finde disse og dermed huske, hvor vi oprindeligt kommer fra og hører hjemme. Nemlig i Evighedstilstanden i vores smukke evige kærlige plasmabevidsthedslegeme refereret til på bloggen som Gudselv, Virkelighedsmenneske og Evighedsmenneske.

Egne eksempler

På denne side kan du se forskellige tegn, som jeg direkte associerer til Gudselverne og deres eksistens. Nederst på siden finder du et diasshow med forskellige tegn og symboler, som jeg og flere associerer direkte til Gudselvernes eksitens og evige kærlige nærvær.

Vær opmærksom og måske lidt tilfældig heldig

Har du selv set sjove tegn eller symboler på dette? Ellers prøv at holde øjnene åbne. Disse tegn og symboler kan vise sig for dig når som helst. Selv hvis du måske bare sidder og ser tv. 

Føl dig også velkommen til at skrive eller sende billeder af de tegn og symboler, som du måske har set.

Aftryk af et Gudselv i vores trægulv hjemme

Gudselvere

Aftryk af Gudselvere i vores trægulv hjemme i køkkenet

Gudselvere

Gudselvere afsejlet nederst på vores bornholmerur hjemme

Gudselvere

Aftryk af Gudselvere i min mosters spisebord. Credit: Dorrit Bjerg