We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe


Sjælsdæmoner - faldne sjæle

"Føler du dig fysisk, psykisk, emotionel og/eller spirituel udmattet, træt, lad og følelseskold?".

 

"Oplever du gentagne ubehagelige situationer i dit liv?".

 

"Har du gentagne mareridt og/eller natteterror?".

 

Disse er blot få problemstillinger, som kan opstå, når sjælsdæmoner er på spil.

For at forstå hvad sjælsdæmoner er, gives en definition på disse herunder:

 

Defintion

Sjælsdæmoner: "Sjælsdæmoner/faldne sjæle er sjæle, som befinder sig i et usundt bevidsthedslag. Sjælsdæmoner kan vise sig i kødlig form, men også som et andet lavdimensionelt væsen. Sjælsdæmoner har ikke kontakt til sit Gudselv (forbindelsen er cuttet). I stedet dyrkes negative energier, egoisme og selvcentrisme. Disse væsener ligger lavt på Sjælsbarometeret".

 

Herunder vil jeg beskrive de forskellige typer sjælsdæmoner.

 

1) Sjælsdæmoner i kødligt menneskeligt legeme:

Nogle mennesker har ingen kontakt til deres sjæl (derfor ingen kontakt til deres Gudselv). De lever derimod ud fra egoisme og selvcentrisme. De har ingen interesse i at hjælpe, støtte eller elske andre end dem selv (hvis de overhovedet elsker dem selv?). De stræber ikke efter at øge menneskets bevidsthed til lysdimensionerne, men prøver i stedet for at trække i den modsatte retning.

Man skal være meget opmærksom på disse dæmoner i kødlig menneskelig krop. Man kan risikerer at støde ind i dem i hverdagen. Deres negative påvirkning på dig kan få indflydelse på, om du er i stand til at fastholde sjælskontakten med din sjæl, eller om du bliver fysisk, emotionelt og spirituelt ødelagt ved mødet med faldne sjæle, og derfor kan risikere selv at ende som en falden sjæl. 

Karakteristika som kendetegner sjælsdæmoner i kødligt menneskeligt legemer er bl.a.:

- De er følelseskolde.

- De har absolut mangel på empati.

- De styrer, manipulerer og dræner andre for lys og positiv energi.

- De har mistet sjælskontakten (derfor også kontakten til sit Gudselv).

- De er eksterne sjælsdæmoner i et fysisk legeme. Dvs. at du kan undgå dem ved ikke at tage kontakt til dem. Du kan bl.a. vælge at skifte arbejde, skifte skole eller skifte uddannelse.

 

2) Sjælsdæmoner fra lavere dimensioner:

Sjælsdæmoner fra lavere dimensioner vil jeg karakterisere som endnu farligere end sjælsdæmoner i kødlig menneskelig krop. Sjælsdæmoner fra lavere dimensioner har nemlig mulighed for at påvirke dig over tid og sted og i din søvn uden, at du opfanger det med det samme. Disse sjælsdæmoner kan lægge en tung tordensky over dit sind, så du ikke tænker klart, mister fokus og koncentration, glemmer at passe på dig selv, styrker dit ego og nedsætter din sjælskontakt. Man kan nærmest sige, at disse sjælsdæmoner suger din sjæls energi ud, og du mister derfor forbindelse til din sjæl over tid. Disse sjælsdæmoner spiller også et spil med dig. De påvirker dit tankemønster, som med tiden bliver mere dystert og mørkt. De kan øge din angst ved at rykke med fysiske ting (såsom smække med døre, vælte glas eller tænde for TV/radio). De påvirker sågar din underbevidsthed og kan vise sig i dine drømme.

Karakteristika som kendetegner sjælsdæmoner fra lavere dimensioner er bl.a.:

- Disse sjælsdæmoner kan vise sig for dig i dine drømme. De viser måske ansigt (og deres sylespidse tænder), deres hænder (ofte med kløer), deres fødder (ofte med kløer) og/eller deres påklædning (hvis de har nogt på). Det er i dine drømme, at du har størst mulighed for at se den/de sjælsdæmon(er), som påvirker dig eller har sat sig fast på dig.

- Viser disse sjælsdæmoner sig for dig i dine drømme, kan de tage form i forhold til, hvad du frygter mest/er bange for. Dette kan være i form af edderkopper, klovne, slanger eller hvad som helst. Sjælsdæmonerne kender din angst og frygt, så snart de får forbindelse til dig.

- Har disse sjælsdæmoner først fået forbindelse til din underbevidsthed, klistrer de sig fast som lim og kan være meget svære at få fjernet igen. Når først underbevidstheden er påvirket, vil sjælsdæmoner fra lavere dimensioner forsøge at påvirke din overbevidsthed. Dernæst din psyke/sind, følelser og sjæl. Deres mål er at formørke din sjæl, så meget som muligt, så du bliver en af dem.

- Disse sjælsdæmoner er eksterne væsener, men kan klistrer sig på din underbevidsthed for derfor at forekomme som interne.

 

Nogel drømmetydere antyder, at hvis du ser en dæmon i din(e) drøm(me) (danser du med den, snakker du med den, sover du med den, dræber du den, eller er du dæmonen), er dette en underbevidst besked fra dig selv. En dæmon i din drøm er et tegn på, at der er noget i dit liv, som du skal kigge på, som du har underkuet eller ikke tør tage fat på.

 

Eksempel på sjælsdæmoner (tung-faldne sjælshologram). Billedet er tegnet af min moster. Credit: Dorrit Bjerg


Oplevelser med Sjælsdæmoner

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg igennem mit liv har delt med en række forskellige sjælsdæmoner i min hverdag. Herunder er en række oplevelser med sjælsdæmoner fra min fortid og nutid:

 

1) Sjælsdæmon(er) som har påvirket min mor ved at kradse under hendes seng, kysset hende i sin søvn, og hvisket hende i øret.

 

2) Sjælsdæmon(er) som har lokket mig i fordærv, hvad angår alkoholindtagelse.

 

3) Sjælsdæmon(er) som manipulerede med mig ved at fortælle mig, at jeg skulle skære i mig og selv. Her kommer et citat, som en sjælsdæmon fortalte mig engang, hvor jeg var selv i min lejlighed (inden jeg blev indlagt på psykiatrisk afdeling): "Når du skærer i dig selv, skal du se kniven som et tatoveringsredskab, som laver kunst på din krop".

 

4) Sjælsdæmon(er) som drænede mig psykisk, emotionelt og sjælsmæssigt.

 

5) Sjælsdæmon(er) som tærede mit selvværd, selvtillid og selvrespekt.

 

6) Sjælsdæmon, som har opfanget, hvad jeg er bange for/frygter optræder/fremstår i mine drømme i form af det, jeg frygter/er bange for (læs nedenstående blogindlæg for drømme jeg har haft, hvor en sjældæmon har vist sig). Har en sjælsdæmon optrådt i en af mine drømme, føles det som, at det er den samme sjælsdæmon, der optræder og ikke forskellige.


Sjælsdæmon i mine drømme

I løbet af de seneste 5 år har jeg haft adskillige drømme, hvor en sjælsdæmon har optrådt. Sjælsdæmonen antog en form af, hvad jeg frygter/er bange for. Jeg referer til en sjælsdæmon, da jeg kan mærke/føle, at det er den samme sjælsdæmon, der til tider hjemsøger mig i mine drømme. Sjælsdæmonen har (eller prøver ihærdigt), at klistre sig til min underbevidsthed. Det lykkedes (heldigvis) kun en gang imellem for den, at klistre sig nok fast, at den viser sig i mine drømme.

Indtil for nylig er jeg først blevet klar over, at jeg selv har magten/styringen over, hvor ofte sjælsdæmonen har tilladelse til at vise sig for mig. Er jeg negativ, ustabil, presset/stresset, træt (fysisk, psykisk, emotionelt og spirituelt) åbner jeg selv op for, at sjælsdæmonen har nemmere adgang til min underbevidsthed. Er jeg positiv, stabil, glad, smilende, leende og fyldt af energi lukker jeg muligheden for, at sjælsdæmonen kan klistre sig fast til min underbevidsthed (jeg gør det i hvert fald væsentligt svære for den).

Herunder vil jeg skrive nogle drømme, som jeg har haft, hvor sjælsdæmonen har vist sig.

 

Dato: 27.05.2018

Natten til d. 28.05.2018 drømte jeg, at jeg var i en stor betonbygning, som fremstod meget tom. En dæmon viste sig i et øjeblik. Næste øjeblik havde den nærmest telepateret sig til et andet sted i bygningen. Kun enkelte gange (hvad der føltes som sekunder) stod den klar og tydeligt foran mig (hvad virkede/fremstod som ca. 5-7 meter væk fra mig). Sjælsdæmonen var påklædt i noget, som jeg forbinder med noget negativt: Klovnekustome. Sjælsdæmonen lignede til forveksling klovnen fra filmen `IT` (fra 2017). Beskidt hvid kjole, men en hvid præstekrave om halsen og rødt pudder på sine bleghvide kinder. Sjælsdæmonen havde lange mørke kløer på fingrene og beskidte sylespidse tænder samt dunkle iskolde mørke øjne. Sjælsdæmonen og jeg kommunikerede med ord, men jeg kan ikke huske, hvad vi snakkede om.

Jeg vågnede næste morgen, og vidste at jeg var nød til at omringe mig med lys og varme, fordi sjælsdæmonen nu havde vist sig for mig igen i mine drømme.