We are the light of the universe

Higher Selves - the eternal truth

We are the light of the universe

Hvem kan ikke godt lide at gå en tur i skoven enten selv, eller i selskab med den/dem man elsker?

Skovens levende dynamik får dig til at føle i live, og giver dig indre sjælsro. Du hører fuglene kvidrer, bladene der rasler og trætoppene, der danser i den milde brise. Træk vejret dybt ind, og lad den oxygen, som træerne producerer til os fylde dine lunger med glæde og fred. Pust ud og giv træerne luft til at indånde din kuldioxid. Dette er gensidig livsopretholdelse. Man tager og giver noget tilbage.

Skoven er konstant i live. Dyr lever i skoven, og udforsker den om dagen. Enkelte arter finder til gengæld føde om natten. Skoven er et dynamisk netværk af levende dyr og planter. Skovene verden over, producerer ilt til alle dyr, så vi kan leve og nyde den rene luft. Regnskovene bliver kaldt "verdens største farmaci".

"Så hvad har vi dog tænkt på?"

Vi fælder enorme arealer af skov (specielt regnskov) i Borneo-junglen, Amazonajunglen, Congo-regnskoven og mange flere. Konsekvenserne ved dette er bl.a. at dyrearter uddyr, og der bliver produceret mindre ilt til os at bruge gavn af.

Er skovens træer dødsdømte? Ikke helt.

Da Gudselverne skabte universet ilagde de tankekodninger. Af tankekodninger skulle være, at naturen ville blive opretholdt af små og store lysvæsener - devaer (se menuen `Lysvæsener` for at læse mere om devaer).

Skoven er en livsvigtig kilde for liv på Jorden, og gemmer på mystik, visdom, naturånder og elemtarånder.

"Men hvad er naturånder og elemtarånder, og hvad er deres funktion?"

Skovens ånder kan være meget gamle. Ligeså gamle som skoven selv. De er lysånder, som er opstået enten ved naturens begyndelse eller gennem tiden. F.eks. er skovens minder blevet lysmanifesteret som ånd. Åndernes eksistens afhænger af skoven og naturens fysiske eksistens. Dvs. bliver en hel skov fjernet (med rodnet), vil ånderne i skoven forsvinde/opløses i et lysglimt. Idet skovens minder og livsgundlag bliver fjernet, kan ånderne ikke eksisterer mere, idet ånderne er et produkt af skovens oprindelige tilblivelse.

"Hvilke typer naturånder og elemtarånder findes der?"

Der eksisterer en lang liste af natur,- og elemtarånder og enkelte er nævnt herundre:

1) Gnomer (elemtarånder).

2) Pygmæer (elemtarånder).

3) Nymfer (elemtarånder).

4) Sylfer (elemtarånder).

5) Undiner (elemtarånder).

6) Dyr (naturånder, f.eks. ræve, rådyr og sommerfugle med flere).